Locatii de evaluare accesibile si moderne

Birourile de consiliere si locatiile de evaluare ale Asociatiei “Inapoi la Munca” sunt situate in locatii accesibile si beneficiaza de facilitati moderne, atat din punct de vedere al microclimatului, cat si din punct de vedere al dotarilor necesare pentru activitatea de evaluare si certificare a competentelor profesionale.

Retea extinsa de sucursale

Asociatia “Inapoi la Munca” va pune la dispozitie o retea extinsa de sucursale, pentru a va putea oferi serviciile sale cat mai aproape de dumneavoastra. In acest moment reteaua noastra de sucursale cuprinde orasele Targoviste, Braila, Brasov, Pitesti, Ploiesti si Slatina, insa serviciile noastre pot fi oferite oriunde pe teritoriul Romaniei.

Gama extinsa de calificari autorizate

In acest moment, Asociatia “Inapoi la Munca” este autorizata sa deruleze procese de evaluare si certificare a competentelor profesionale pentru 29 de calificari si ocupatii, din principalele domenii de activitate. De asemenea, ne putem autoriza, la cerere, pentru orice calificare/ocupatie noua, in situatia in care exista solicitari.

Evaluari de competente gratuite sau la preturi foarte avantajoase

Serviciile de evaluare si certificare a competentelor profesionale prestate de Asociatia “Inapoi la Munca” sunt oferite la preturi accesibile, cu un raport pret-calitate excelent. Mai mult decat atat, fiind o organizatie non-profit, orientarea noastra este catre oferirea unor servicii de calitate, in conditii de eficienta maxima. Mai mult decat atat, derulam si procese de evaluare si certificare a competentelor profesionale gratuite, finantate din fonduri nationale sau europene.

Evaluatori profesionisti, autorizati ANC

Organizatia noastra colaboreaza numai cu evaluatori de competente profesionale cu o pregatire adecvata, care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

– au studii superioare specifice domeniul in care formeaza;

– au experienta recenta in munca pentru domeniul ales;

– sunt evaluatori autorizati ANC (certificat de absolvire/de competente profesionale pentru ocupatia “Evaluator competente profesionale”.

Personal implicat si amabil

Personalul angajat al organizatiei noastre este format din persoane experimentate, orientate catre satisfacerea cerintelor clientilor, care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

– sunt amabili, responsabili si eficienti;

– au experienta recenta in munca in domeniul formarii profesionale a adultilor, consilierii si medierii muncii;

– sunt consilieri orientare profesionala autorizati (certificat de absolvire pentru ocupatia “Consilier informare si orientare privind cariera”.

Suport clienti permanent

Va stam permanent la dispozitie (in intervalul orar de lucru cu publicul), de Luni pana Vineri, intre orele 08.30 – 17.30, la numerele de telefon:

– 0244.523.068 – telefon fix sediul central, pentru orice fel de informatii, sugestii si reclamatii;

– 0733.681.443 – GSM, pentru sugestii si reclamatii;

– la_munca@yahoo.com – adresa e-mail sediul central, pentru orice fel de informatii, sugestii si reclamatii.

Programe de evaluare competente autorizate ANC

Toate programele de evaluare si certificare a competentelor profesionale derulate de Asociatia “Inapoi la Munca”, fie ele pentru calificari sau ocupatii, sunt autorizate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari, Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, in conformitate cu autorizatiile atasate la descrierea fiecarei calificari in parte. Astfel, toate certificatele de competente profesionale eliberate vor avea recunoastere nationala si europeana, in conditiile legii.

Consultanta de specialitate

Nu stii ce calificare/ocupatie ti se potriveste? Nu stii in ce directie sa o apuci in cariera? Nu stii care sunt pasii ce trebuie urmati pentru gasirea unui loc de munca sau infiintarea unei afaceri proprii?

Nici o problema!

Te ajutam noi, cu servicii de consiliere si consultanta personalizate pentru tine! Aceste servicii sunt oferite gratuit pentru toti clientii nostri, in sucursalele active ale organizatiei.

Sprijin la angajare

Iti oferim sprijin la angajare si suport permanent pentru identificarea ocuparea si pastrarea unui loc de munca, prin:

– intermedierea relatiei cu angajatorii care cauta personal;

– organizarea activitatii de evaluare practica in unitati dornice sa recruteze personal;

– sprijinirea angajarii prin furnizarea de recomandari, adeverinte, etc.

Materiale pentru instruire actuale

Materialele pentru instruire furnizate sunt actualizate permanent, fiind la curent cu ultimele tendinte din domeniile adresate. Materialele pentru instruire sunt puse la dispozitie in format tiparit sau electronic, pentru toti candidatii, intrucat dorim sa ne asiguram ca va fi acoperita componenta de pregatire teoretica atat de necesara in cazul dobandirii de competente in sistem non-formal.

Retea parteneri

Reteaua noastra de parteneri include:

– alte centre de evaluare si certificare a competentelor profesionale autorizate;

– centre de formare profesionala autorizate;

– furnizori publici sau privati de servicii conexe formarii profesionale;

– institutii publice din domeniul formarii profesionale.